phone
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΚΙΝΗΤΟ
KΥΠΡΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  - ΣΑΒΒΑΤΟ
08:00 πμ - 09:00 μμ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm

Κωδ.: 
74006
 
Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm
Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm
Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm
Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm
Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm
-50%
Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm

Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm

Κωδ.: 
74006
 
 
950,00€    474,99€
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
Τεμ.:
Προσθήκη στο καλάθι

Σταφυλοπιεστήριο χειροκίνητο BCM Italy 70lt 40cm

Περιγραφή

Το χειροκίνητο σταφυλοπιεστήριο καστάνιας BCM Italy είναι μια υψηλής ποιότητας λύση για μικρούς οινοπαραγωγούς και ερασιτέχνες. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με αυστηρές προδιαγραφές, εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή και αποτελεσματικότητα.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευαστής: BCM Italy

  • Μοντέλο: Br74006

  • Διάμετρος κάδου: 40 cm

  • Ύψος κάδου: 55 cm

  • Χωρητικότητα: 70 λίτρα (περίπου 50–60 kg σταφυλιού ανά φόρτωση)

  • Τύπος πίεσης: Χειροκίνητη με καστάνια

  • Κάδος: Πεπιεσμένος χάλυβας με ηλεκτροστατική βαφή

  • Σανίδες: Σκληρό ξύλο (πολλαπλών χρήσεων) στερεωμένες με χρωμιωμένες βίδες

  • Εγγύηση: 5 χρόνια


Οδηγίες Χρήσης

  1. Προετοιμασία:

    • Καθαρίστε τον κάδο και τις ξύλινες σανίδες πριν την πρώτη χρήση.

    • Συναρμολογήστε το πιεστήριο σύμφωνα με τις οδηγίες (αν είναι αποσυναρμολογημένο).

  2. Φόρτωση:

    • Τοποθετήστε στον κάδο τα τσαμπιά σταφυλιών ή πολτοποιημένα φρούτα.

    • Μην υπερφορτώνετε – να αφήνετε 5–10 cm ελεύθερα στο πάνω μέρος.

  3. Πίεση:

    • Τοποθετήστε τις ξύλινες σανίδες και τις τάπες συμπίεσης πάνω από τα φρούτα.

    • Χρησιμοποιήστε τη μανιβέλα με καστάνια για να ασκήσετε πίεση σταδιακά.

    • Στραγγίστε το χυμό από την έξοδο στο κάτω μέρος σε καθαρό δοχείο.

  4. Άδειασμα:

    • Όταν ολοκληρωθεί η πίεση, ξεβιδώστε και αφαιρέστε τις σανίδες και τα υπολείμματα.

    • Πλύνετε αμέσως για να αποφύγετε στέγνωμα ή μούχλα.



Οδηγίες Συντήρησης

  • Καθαρισμός μετά από κάθε χρήση:

    • Πλύσιμο με ζεστό νερό (χωρίς απορρυπαντικά).

    • Αποφυγή παρατεταμένης υγρασίας στο ξύλο.

    • Στέγνωμα σε σκιερό και καλά αεριζόμενο μέρος.

  • Περιοδική συντήρηση:

    • Λίπανση της βίδας πίεσης με τρόφιμο-ασφαλές γράσο ή ελαιόλαδο.

    • Ξύλινες σανίδες: 1 φορά ανά σεζόν ελαφρύ τρίψιμο και επάλειψη με παραφινέλαιο (food grade).

    • Έλεγχος βιδών και χρωμιωμένων μερών για σημάδια οξείδωσης.

  • Αποθήκευση:

    • Σε στεγνό και προστατευμένο μέρος (μακριά από ήλιο και υγρασία).

    • Ιδανικά καλυμμένο με πανί ή νάιλον διαπνέον κάλυμμα.

      ⚠️ Προφυλάξεις
  • Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά ή μεταλλικά εργαλεία καθαρισμού.

  • Αποφύγετε την πίεση υπερβολικής ποσότητας φρούτων με μία φορά – μπορεί να προκαλέσει φθορά στον μηχανισμό ή στις σανίδες.

  • Μην αφήνετε τον κάδο με υπολείμματα για ώρες ή μέρες – δημιουργείται κίνδυνος μούχλας και οξείδωσης.

  • Πάντα να χρησιμοποιείτε το εργαλείο καστάνιας με σταθερό ρυθμό – η απότομη πίεση μπορεί να καταστρέψει το μηχάνημα ή να προκαλέσει τραυματισμό.


Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Πρόβλημα Πιθανή Αιτία Λύση
Η καστάνια «πηδάει» ή δεν πιέζει Φθορά ή λανθασμένη χρήση Ελέγξτε τη φορά – χρησιμοποιείτε σταθερή και σωστή κατεύθυνση
Υπερβολική διαρροή υγρών από τον κάδο Φθαρμένα στεγανωτικά ή ασταθής κάδος Ελέγξτε τις συνδέσεις – σφίξτε τις βίδες
Μούχλα ή οσμή στο ξύλο Ανεπαρκής καθαρισμός ή αποθήκευση Καθαρίστε, τρίψτε απαλά, απολυμάνετε με διάλυμα ξυδιού και στεγνώστε
Το χυτήριο φράζει Υπολείμματα στερεών φρούτων Αφαιρέστε τα φίλτρα ή αποφράξτε με μαλακό σύρμα


  
 

« Επιστροφή


Οι πελάτες μας αναζήτησαν επίσης




facebook instagram
NEWSLETTER
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΗΝΑ 2122134303
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2132134303

ΑΡ ΓΕΜΗ 147532904000
Bank Cards 1 Bank Cards 2
© 2020 - ergaleiostore.gr [XTemplate]
  • [] (/infocus/copy.tpl) does not exist

  • parse: blockname [COPY] does not exist

Back To Top
gr